Loading...
FOTOGRAFIJA 2018-03-01T08:19:07+00:00

U potrazi za lijepotom!

U mogućnosti smo pokriti skoro sve oblike fotografiranja. Od snimanja (objekata, događaja…) kako sa zemlje tako i iz zraka. Ukoliko imate potrebu za snimanjem Vaših proizvoda, na raspolaganju imamo foto studio sa svom potrebnom opremom.

Fotografija pomaže uhvatiti nezaboravne prigode

Prva i najčešća upotreba fotografije jest snimanje važnih događaja za buduće reference. To je uobičajena praksa da svi koji imaju važan događaj žele uključiti nekoliko slika kako bi bili sigurni da mogu pogledati fotografije u budućnosti kako bi osvježili sjećanja na velike događaje koje su održali. Čak i prije nego što su video sustavi došli na mjesto, fotografije su bile vrlo popularne. Velike povijesne trenutke dokumentirane su fotografijama.

Fotografija je umjetnost koja je već dugo s nama. Otkad je uvela fotoaparat prije mnogo godina kako bi unaprijedio DSLR fotoaparate. Fotografija je prošla mnoge transformacije i proces je još uvijek u tijeku. S vremenom su snimljene bolje fotografije jer su se i tehnologija i oprema u uporabi značajno promijenili.

Load More Posts

RALLYKUMROVEC Uskoro

7.RALLY KUMROVEC

Auto klub ‘Delta Sport’ iz Zagreba, u suradnji sa Općinom Kumrovec i Termama Tuhelj 2. i 3. ožujka organizira Međunarodno rally natjecanje pod nazivom 7. INA RALLY KUMROVEC 2018.!

U petak je za sve predviđen izuzetno atraktivan prolog u Termama Tuhelj uz brojne nagrade, dok će se bodovni dio natjecanja održati u subotu na 4 kružna brzinska ispita u Kumrovcu.

PREUZMI PROMO LETAK
NEMOJTE SLUČAJNO NE POJAVITI SE
7. RALLY KUMROVEC TERME TUHELJ
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Kontakt info

Borčec 46, 10090 Zagreb

Phone: +385 1 3483 502

Mobile: +385 98 246 107

Web: Posjetite našu stranicu

O STUDIU-MORGAN

STUDIO-MORGAN d.o.o. je tvrtka koja se bavi modernim tehnologijama, u svrhu što boljeg predstavljanja Vaše tvrtke, posla, hobija, ili slično. Posebni smo po tome što objedinjujemo više vještina, tako da kod nas možete dobiti potpunu uslugu. Video, fotografija, vizualni identitet, grafički dizajn, web stranica, produkt foto…

Recent Works

Nove objave

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!