GRAFIČKI DIZAJN 2018-04-26T20:16:55+00:00

Vizualni identitet vaše tvrtke i način na koji predstavljate proizvode i usluge uvijek određuju koliko uspjeha možete postići u odnosu na konkurenciju.

Osim funkcionalnosti, naši se radovi razlikuju i  vizualnim karakterima.

Svako  rješenje je  dizajnirano i prilagođeno Vama !

Dizajn logotipa i primjena

Nudimo Vam jedinstven i kreativan dizajn kompletnog vizuelnog identiteta Vaše tvrtke što podrazumijeva dizajn logotipa i njegovu primjenu na materijale za poslovnu komunikaciju: dizajn vizit karte, memoranduma, vrečica, kuverata, reklamnih plakata… Osim izrade rješenja, u mogućnosti smo Vam ponudit i tisak istog kod partnera.

Prvi dojam je najvažniji

Katalog je najvažniji marketinški alat za promociju proizvoda i usluga. To je skup vaših proizvoda i usluga na jednom mjestu s opisima i cijenama te pruža jednostavnu vidljivost korisnicima. Svrha kataloga je da jasno opišete i opišete cijelu ponudu. Brošure su izvrstan način informiranja klijenata o tvrtki, planovima i ciljevima te promociji novog proizvoda ili usluge u kratkom tiskanom obliku.

Pošaljite upit i dogovorite sastanak. Pažljivo ćemo Vas saslušat i predložit naj optimalnije rješenje za Vas!
Pridružite se grupi zadovoljnih korisnika!

PRIMJER DIZAJNA VOZILA

POVUCITE KRUG NA OKOMITOJ LINIJI LIJEVO ILI DESNO

Kontakt info

Borčec 46, 10090 Zagreb

Phone: +385 1 3483 502

Mobile: +385 98 246 107

Web: Posjetite našu stranicu

O STUDIU-MORGAN

STUDIO-MORGAN d.o.o. je tvrtka koja se bavi modernim tehnologijama, u svrhu što boljeg predstavljanja Vaše tvrtke, posla, hobija, ili slično. Posebni smo po tome što objedinjujemo više vještina, tako da kod nas možete dobiti potpunu uslugu. Video, fotografija, vizualni identitet, grafički dizajn, web stranica, produkt foto…

Recent Works

Nove objave

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!