Loading...
O NAMA 2018-02-24T08:40:08+00:00

O NAMA

FOTO / VIDEO / DIZAJN / WEB
STVORENI DA SNIMAMO SVIJET OKO SEBE, ALI MI TO I DIJELIMO SA VAMA

Nakon 15-ak godina

amaterskog bavljenja fotografijom , videom i editiranjem, od nedavno sam počeo to radit profesionalno. Bivša karijera u građevini, te praćenje raznih oktanskih utrka, priuštila mi je puno putovanja. Na svim tim putovanjima,nastojao sam uvijek donijet doma dio specifičnisti tih krajeva.

Samim tim krenula je zamisao da se tim počnem baviti i profesionalno. Nadam se da ću opravdati Vaše povjerenje. Ovo je bila priča o prošlosti, a sad ću nadam se uz pomoć Vas, krenuti još jače u kreativno sutra…

Uvijek u potrazi za kadrom

U danjašnje doba, svi smo oboružani pametnim telefonima sa kamerama, dočim kad se odlučimo za nekakav ispis imalo veći, onda se tek shvati, da su te fotografije dobre samo za osobnu uspomenu na zaslonu telefona. Postoji puno uvjeta, koji traže profesionalnu opremu (brzina, svjetlo, široki kut, detalji, sjene…)kako bi se što kvalitetnije predstavili željeni kadrovi.

Oglasi, web stranice, promo materijali i slično danas je nezamislivo bez profesionalne fotografije. Razmislite samo koliko vidite dnevno raznih kataloga, jumbo plakata, reklama itd. Sve je to rad profesionalaca, stoga kad ćete i vi imati potrebu sa sličnim, slobodno se javite…

Morgan Matijević

osnivač i direktor

STUDIO-MORGAN d.o.o.

Zašto Raditi Sa Nama ?

FOTO • VIDEO • WEB • GRAFIČKA PRIPREMA • DIZAJN

Fotografija

Vjerojatno ste čuli staru izreku: “Slika vrijedi tisuću riječi.” To je vjerojatno istinito nego što mislite kada je u pitanju web dizajn i sadržaj. Vidite sliku, dobivate svoj vlastiti vizualni kontekst i procjenjujete ga. Ali, što ako vaša slika projicira pogrešne riječi? Uh oh!Kako to misliš, kako slika može imati pogrešne riječi? Razmislite o tome, imate web stranicu za nakit s mnogo finih prstenova, naušnice, narukvice i ogrlice za prodaju. No sve su fotografije blago izoštrene i slabe strane. Ouch, tko će kupiti taj prsten ili ogrlicu?Važnost fotografije u web dizajnu odnosi se na izražavanje temeljnih vrijednosti i emocionalnu vezu posjetitelja vaših stranica. Usredotočuje se na vašu profesionalnost, vjerodostojnost i pažnju na detalje. Dakle, bitno je da vaša web fotografija govori ispravne riječi. Kako to postići?

Razvoj internetske prezentacije

Nedavni rast interneta i World Wide Weba čini se da svijet svjedoči o dolasku potpuno nove tehnologije. Zapravo, web – koji se danas smatra glavnim pokretačem načina na koji društvo pristupa i pregledava informacije – rezultat je brojnih projekata računalnog umrežavanja, uglavnom financiran od strane savezne vlade, koji se provodi tijekom posljednjih 40 godina. Projekti su proizveli komunikacijske protokole koji definiraju oblik mrežnih poruka, prototipne mreže i aplikacijske programe kao što su preglednici. Ovo istraživanje kapitaliziralo se na sveprisutnost telefonske mreže nacije koja je pružila temeljnu fizičku infrastrukturu na kojoj je izgrađen Internet.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je proces vizualne komunikacije i rješavanja problema pomoću jedne ili više tipografija, fotografije i ilustracije. Polje se smatra podskupom vizualne komunikacije i komunikacijskog dizajna, no ponekad se pojam “grafički dizajn” koristi sinonimno. Grafički dizajneri stvaraju i kombiniraju simbole, slike i tekst u obliku vizualnih prikaza ideja i poruka. Oni koriste tipografiju, vizualne umjetnosti i tehnike rasporeda stranica za stvaranje vizualnih kompozicija. Uobičajene upotrebe grafičkog dizajna obuhvaćaju korporativni dizajn (logotipi i marke), uređivački dizajn (časopisi, novine i knjige), načine pronalaženja sredstava ili dizajn okoliša, oglašavanje, web dizajn, dizajn komuniciranja, pakiranje proizvoda i natpise.

360 Product foto

Korisnici posjećuju vašu web-lokaciju, ali ne mogu fizički doživjeti vaš proizvod. To je temeljni nedostatak vaše internetske trgovine u fizičkoj trgovini. Fizičke trgovine omogućuju ljudima interakciju s proizvodom. Dopuštaju klijentima da ga vide iz svakog kuta.

Sad se suprotstavite to s statičnom fotografijom proizvoda na vašoj web stranici. Nije interaktivna (dakle, “statična” fotografija) i stvarno ne prikazuje vaš proizvod iz svakog mogućeg kuta.

Ne natječe se s držanjem proizvoda u vašim rukama. Fizičke maloprodajne prodavaonice znatno nadilaze pretvaranje posjetitelja u plaćanje kupaca jer savršeno pokazuju svaki proizvod.

Pa što je to rješenje? Pokažite savršeno svoj proizvod! Zato se tvrtke kreću prema prikazima od 360º kako bi prikazali svoje proizvode na mreži. To je alat koji ne samo da prikazuje svoj proizvod iz svakog mogućeg kuta, već doslovno interakciju s svakom osobom koja posjeti web stranicu, kao da drži proizvod u rukama.

WEB DIZAJN
VIZUALNI IDENTITET
GRAFIČKA PRIPREMA
FOTO
VIDEO

“To je bila jedna od mojih mantri – fokus i jednostavnost. Jednostavno može biti teže nego složeno; morate naporno raditi kako bi vaše mišljenje bilo čisto kako bi bilo jednostavno. ”

STEVE JOBS - APPLE

“Mislim da ako nešto učiniš i ispadne prilično dobro, onda bi trebao ići napraviti nešto drugo divno, ne dugo preživjeti. Samo shvatite što slijedi. ”

STEVE JOBS - APPLE
OVO SU NEKE OD TVRTKI KOJE SU SVOJE POVJERENJE PODARILI NAMA

Stručni savjeti za dizajn

NEKI OD NAŠIH RADOVA NA PODRUČJU DIZAJNA

U potrazi za ljepotom

Morgan Matijević je jedan od rijetkih grafičkih dizajnera sa svojim studijom, koji je ujedno i vrsni umjetnički fotograf sasvim profiliranoga stila. Stvarnost se može i fotografijom preoblikovati u svekolike simbolizme

IZLOŽBA U POSEDARJU

Ponovno jedan uz drugoga, uz sve što su prošli branitelji šire pozitivnu energiju BRANITELJSKI PROJEKT "UMJETNOŠĆU I LJEPOTOM PROTIV PREDRASUDA" IDE DALJE - POSEDARJE ART Priča je počela prvom izložbom

SURAĐUJTE SA NAMA

Recite nam nešto o svom projektu ili željama

Kontakt info

Borčec 46, 10090 Zagreb

Phone: +385 1 3483 502

Mobile: +385 98 246 107

Web: Posjetite našu stranicu

O STUDIU-MORGAN

STUDIO-MORGAN d.o.o. je tvrtka koja se bavi modernim tehnologijama, u svrhu što boljeg predstavljanja Vaše tvrtke, posla, hobija, ili slično. Posebni smo po tome što objedinjujemo više vještina, tako da kod nas možete dobiti potpunu uslugu. Video, fotografija, vizualni identitet, grafički dizajn, web stranica, produkt foto…

Recent Works

Nove objave

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!