VIDEO 2018-02-27T20:15:49+00:00

Po želji nudimo snimanje videa, sa raznim vrstama kamera

Snimljene materijale, po želji obrađujemo u željeni format, bilo da želite kratki reklamni video ili arhiviranje na željeni medij.

POSTPRODUKCIJA

Nako snimanja video materijala, u mogućnosti smo Vam ponudit razne vrste prezentacija. Od interaktivnog predstavljanja željene teme, spajamo više izvora (foto, logo, video, text …)te Vam ga isporučujemo na željeni medij, bilo da se radilo o CD-u, DVD-u, USB memoriji, ili da se materijal UPLOAD-a na neki od video poslužitelja ( YOU TUBE, VIMEO, ….).

Osim snimanja sa DSLR aparatom, u ponudi imamo i snimanje akcijskom kamerom, video rezolucije do 4K, koja je u vodootpornom kučištu, te je samim tim pogodna za specijalna snimanja, kao bazeni, vremenski uvjeti….

Ukoliko imate i drugačije potrebe, u mogućnosti smo izvršiti i snimanje sa bezpilotnom letjelicom.

Promo Prodan Racing

POGLEDAJ

Promo Ceramic Pro

POGLEDAJ

Promo Suzuki Vitara

 

POGLEDAJ

Kontakt info

Borčec 46, 10090 Zagreb

Phone: +385 1 3483 502

Mobile: +385 98 246 107

Web: Posjetite našu stranicu

O STUDIU-MORGAN

STUDIO-MORGAN d.o.o. je tvrtka koja se bavi modernim tehnologijama, u svrhu što boljeg predstavljanja Vaše tvrtke, posla, hobija, ili slično. Posebni smo po tome što objedinjujemo više vještina, tako da kod nas možete dobiti potpunu uslugu. Video, fotografija, vizualni identitet, grafički dizajn, web stranica, produkt foto…

Recent Works

Nove objave

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!