WEB2018-08-31T08:31:58+00:00

novi logo studio morgan

web stranice

Planirate li izradu web stranica? Ili redizajn?

Svejedno je, jer i izrada potpuno novih web stranica ili redizajn već postojećih zahtjeva ozbiljan pristup, planiranje odnosno dobru pripremu. Sve je to nužno da bi upravo vi sami imali odgovore na sva pitanja koja će vam postaviti agencija i da bi pred njih znali postaviti projektni zadatak sa što više detalja.
“Prvi dojam je najvažniji”

Ne zaboravite, prvi dojam kojeg vaše web stranice ostave na posjetitelja je najbitniji i on ostaje urezan u njegovoj memoriji. Stvaranje pozitivnog iskustva kod posjetitelja od presudne je važnosti. Dojam kojeg vaše web stranice ostave na posjetitelja zapravo će u njegovoj glavi „složiti“ sliku vaše tvrtke, proizvoda/usluge, marke.
Stoga pripazite na to, pokušajte ostaviti što bolji prvi dojam, a da bi to postigli budite dobar gazda svojim web stranicama i pripazite na 12 problema zbog kojih korisnici napuštaju web stranice.
MORGAN MATIJEVIĆ

Web stranica kao centralno mjesto digitalnog marketinga

Web stranica treba biti u fokusu vaše online (digitalne) prisutnosti. Za bilo kakvu informaciju o vama, vašoj tvrtki, proizvodima ili uslugama, ljudi će prvo „otići“ na Google i otipkati ključne riječi pomoću kojih će vas pokušati pronaći. Tako je i u Hrvatskoj gdje čak 62% korisnika informiraju o proizvodu prije kupnje traži upravo preko Interneta.

Interes korisnika prije kupnje proizvoda u Hrvatskoj

Evo još nekoliko zanimljivih podataka koji se odnose na korisnike Interneta u Hrvatskoj:

  • 73% koristi Internet za osobne potrebe,
  • 83% koristi Internet svaki dan,
  • 69% koristi računala,
  • 61% koristi pametne telefone.

SM Apple iMac on Desk Mockup PSD
SM Mockup

WEB

Web – centralno mjesto digitalnog marketinga

Web stranice bi trebalo redizajnirani svake 2 do 3 godine. Zašto? U današnje vrijeme sve se brzo mijenja. Trendovi u dizajnu se mijenjaju, tehnologija i uređaji se mijenjaju, korisnici se mijenjaju, a mijenjaju se i marketing alati. Pogotovo oni u digitalnom marketingu. Stoga nemojte biti škrti i šparati na webu stranicama jer ona su vaša vrata u digitalni svijet.

NEKE OD STRANICA KOJE SMO DO SADA ODRADILI

Ovdje su neke od stranica koje smo do sada ili izradili ili doradili

studio 3d vizual
rg
svadba-web
rally photo mac-27-mockup
foktanje vedo mac 27
it graf des mac
luke mac
rent mac
MED MAC
ANTAREAS MAC
disenos-web
Vector MacBook Gold
sito-web
diseno_paginas_web
nikon-d800-2
VEDO SAMPLE VIZITKE MOCKUP VOL 9

Kontaktirajte nas

error: Sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!